2022-ben az arany ára ezeket a szinteket fogja látni!

1
2022-ben az arany ára ezeket a szinteket fogja látni!

Miközben a gramm arany ára 800 líra körül mozog, a befektetők továbbra is kíváncsiak a nemesfém következő lépésére. Sok szakértő is megosztja gondolatait a létezésről. Egyikük Hatice Kolçak közgazdász volt. Kolçak kijelentette, hogy szerinte a grammarany ismét 1000 líra fölé emelkedik. Közöljük a részleteket…

A gramm arany árára vonatkozó előrejelzés a közgazdásztól érkezett

Kriptokoin.com Amint arról mi is beszámoltunk, 2021 utolsó heteiben, míg a dollár 18 líra fölé emelkedett, a gramm arany 1000 lírát. Egyes befektetők, akik látták a piaci volatilitást, akkor vásároltak, amikor a gramm arany 1000 lírán járt. Erdogan elnök kijelentéseivel összhangban azonban, miszerint különféle gazdasági eszközöket helyeznek üzembe, a nemesfém ára 600 lírára csökkent. Ez a helyzet arra késztette azokat, akik 1000 líra felett vásároltak, hogy eladják-e azt, amijük van.

Sok közgazdász kommentálja azokat, akik magasan vásárolnak. Az utolsó közülük Hatice Kolçak közgazdász volt. „Sajnos instabil időszakot élünk” – mondja Kolçak, megjegyezve, hogy időbe telhet, mire minden rendeződik a piacon. Felhívja a figyelmet arra, hogy aki magasról veszi, az nem akarja elrontani és várni, míg mások a zuhanásnál próbálnak egyensúlyozni.

Kolçak szerint, aki szerint az arany újra emelkedni fog, a grammarany újra emelkedni fog, még akkor is, ha az uncia arany kissé korlátozza. Kijelentve, hogy az arany grammárában a dollár/TL paritást veszi figyelembe, Kolçak arra a következtetésre jut, hogy „abszolút felfelé irányuló” elmozdulásra számít a gramm aranyban, ha az inflációt is figyelembe vesszük. Kolçak azt mondja, hogy a grammarany meghaladja az 1000 dolláros szintet, és arra számít, hogy ez még ebben az évben megtörténik.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban történt fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply