A Bitcoin (BTC) következő lépése ezekre a szintekre!

0
A Bitcoin (BTC) következő lépése ezekre a szintekre!

Az egyhetes csúcsot elérő Bitcoin (BTC) izgalma a technikai elemzés frissítésére kényszerítette. Ebben a cikkben vizsgáljuk meg 4 népszerű kriptovaluta elemző Bitcoin elemzését és előrejelzéseit.

Itt vannak azok a kritikus szintek, amelyeket az elemzők a Bitcoinban (BTC) határoztak meg

A Bitcoin heti árakciójának elemzését a Twitter elemzője, Rekt Capital osztotta meg, aki az alábbi diagramot a BTC 50 napos EMA körüli teljesítményére összpontosítva tette közzé. A Rekt Capital úgy gondolja, hogy az 50-EMA ellenállásként működhet:

Bár a BTC nem utasította el tökéletesen… (Kék) Lehet, hogy az 50 hetes EMA-t most ellenállásként tekintjük.

A bálnák 46 500 dollárért nyomtatnak

Ami azt illeti, hogy a bitcoin bálnák milyen módon húzzák az árat, a Whalemap elemző cég közzétette az alábbi diagramot, amely részletezi a jelenlegi árszinten tapasztalható súlyos felhalmozódást, valamint a korábbi 90 000 BTC felhalmozódást 46 500 dolláros árszinten. Whalemap szerint 46 500 dollár lesz a döntő:

A 46 500 dolláros újrakövetés trendfordulónak tűnik. A bálnák ezeken a szinteken némi ellenállást fognak tanúsítani. Minden szem 46 500 dolláron.

A 46 500 dolláros ellenállási területet Michaël van de Poppe piaci elemző is kiemelte, aki az alábbi grafikont tette közzé, amely hozzávetőleges előrejelzést ad arról, hogy milyen lehet a BTC árfolyama januárban.

A Whalemaphoz hasonlóan Poppe is merev ellenállásra számít a régióban:

A piros vonal (fent) nagyon reális forgatókönyv lehet a Bitcoin számára. Kétlem, hogy egy menetben átmennénk a 46 000 dolláros kezdeti teszten.

  • Miután a Bitcoin elutasította a 44 000 dolláros régióból, Poppe az alábbi tweetet tette közzé, amelyben türelmet kért, mivel a magasabb útvonal megjelenése időbe telik.

Cheds szerint a Bitcoin hamis szünetet tartott

Kriptokoin.com A titokzatos elemző, Cheds, akinek elemzését megosztjuk Önnel, azt állítja, hogy felvillanhat egy jel, ami azt jelenti, hogy a Bitcoin (BTC) árproblémái hamarosan megfordulnak. Az álnevű elemző „hamis törésnek” minősítette a helyzetet, miután a Bitcoin hétfőn rövid időre 40 000 dollár alá süllyedt. Az elemző szerint, ha a BTC 40 000 dollár alá esik, akkor nagyon nehéz lesz talpra állni.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban bekövetkezett fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply