A bitcoinnal ezeken a szinteken kereskednek majd 2022-ben!

1
A bitcoinnal ezeken a szinteken kereskednek majd 2022-ben!

A Bitcoin (BTC), amely novemberben érte el a 69 000 dolláros ATH-szintet, az elmúlt néhány hónapban szabályozói ármozgásokkal küszködött. 2021 végével a 6 számjegyű árjóslatok érvénytelenek, míg Guido Buehler, a Seba Bank vezérigazgatója meglehetősen szerény előrejelzést adott.

Guido Buehler: Szinte biztos vagyok benne, hogy el fogjuk érni ezeket a szinteket

Guido Buehler, a Seba Bank vezérigazgatója elmondta, hogy cége modelljei szerint a Bitcoin 50 000 és 75 000 dollár között szárnyalt 2022-ben. Buehler szerint a Bitcoin ára idén közel megduplázódhat, elérheti a 75 000 dollárt, ahogy egyre több intézményi befektető kezdi felkarolni a világ legnépszerűbb kriptovalutáját. Kijelentve, hogy hisznek ebben a jóslatban, a cég vezérigazgatója szerint a fő probléma az időzítéssel van:

Belső értékelési modelljeink jelenleg 50 000 és 75 000 dollár közötti árakat mutatnak. Biztos vagyok benne, hogy látni fogjuk ezt a szintet. A kérdés mindig az időzítés.

Miután novemberben elérte a 69 000 dolláros ATH szintet, a Bitcoin hétfőn rövid időre 40 000 dollár alá esett, ami szeptember óta a legalacsonyabb érték. Arra a kérdésre, hogy a Bitcoin teszteli-e a tavalyi rekordszinteket, Buehler azt mondta, hogy „szerinte”, de hangsúlyozta, hogy az olaj ára ingadozó lesz.

Noelle Acheson: A Bitcoin kockázati eszközként működik

Kriptokoin.com Ahogy idéztük a Genesis piacokért felelős vezetőjét, Noelle Acheson azt mondta, hogy a Bitcoin az elmúlt hónapokban sokszor kockázati eszközként működött. Acheson figyelemre méltó megállapításai a Bitcoin tartósságára vonatkoztak:

Amikor a piac feszültté válik, a Bitcoin csökken. Számos mutatót láttunk arra vonatkozóan, hogy a 10 éves kiugrás kissé megrémítette a piaci hangulatot – ami nem tesz jót egyetlen olyan eszköznek sem, ahol a pénzáramlások nagy volatilitásúak. Ellentétben sok olyan eszközzel, amelyet ez a kefe szennyezett, a Bitcoin likvid, ezért további eladási nyomást érhet komoly ütés nélkül.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban bekövetkezett fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, designját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply