A CryptoDiffer 15 növekedési potenciállal rendelkező Altcoin projektet jelent be!

1
A CryptoDiffer 15 növekedési potenciállal rendelkező Altcoin projektet jelent be!

Az altcoin projektekről fontos híreket és statisztikákat közreadó CryptoDiffer január 13-án 15 növekedési potenciállal rendelkező altcoin projektet sorolt ​​fel. Ezek a projektek a TOP-15 projektek növekedési potenciállal, 5 millió dollár alatti piaci értékkel! Kriptokoin.com Nézzük meg közelebbről ezeket a projekteket.

15 lehetséges altcoin projekt

November 9-én a Bitcoin történelmi csúcsát, 68 000 dollárt ért el egy hatalmas bullish rally után. Azóta a 39 000 dolláros limitig lazult a különféle eladási nyomások hatására. Vannak olyan altcoinok is, amelyeket nem érint ez a tendencia, és amennyire csak lehetséges, bullish módban vannak az elmúlt napokban, amikor a kriptopiacok általános kilátásai lefelé estek. Ezenkívül az alábbiakban felsoroljuk a CryptoDiffer által megosztott 15 altcoin projektet, amelyek növekedési potenciállal rendelkeznek, és amelyeket esetleg figyelmen kívül hagytál.

Százmilliók repültek be ebbe a DeFi Altcoin projektbe

A lista élén a CRF áll, 4,65 millió dollár értékben, ami 53%-os csökkenést jelent az ATH-hoz képest. Ezt követi a PROS, 4,33 millió dolláros értékkel és 89%-os engedménnyel az ATH-ban. A harmadik helyen a POLX áll 3,91 millió dollár értékkel, ami 95%-kal alacsonyabb az ATH-nál. A negyedik érme, a NITRO értéke 3,69 millió dollár. A listán az ötödik a CELT 3,65 millió dolláros értékkel, ami egy százalékkal alacsonyabb az ATH-nál. A hatodik kriptovaluta a MAT 3,29 millió dolláros értékkel. A következő altcoin 3,05 millió dollárt ér, 88%-kal a WAG és az ATH alatt. A nyolcadik helyen álló érme az STN, értéke 2,98 millió dollár. Az FS ugyanilyen értékkel a kilencedik helyen áll. Az ezt követő érme CTZN 2,77 milliós értékkel. A tizenegyedik altcoin UNO értéke 2,53 millió dollár. A tizenkettedik helyen a DIO áll, 2,48 millió dollár értékkel. A lista utolsó három sora a CLS, az AMAS és az NSURE.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban bekövetkezett fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, designját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply