A Samsung közvetve társul ezzel az Altcoinnal: az ára megugrott!

0
A Samsung közvetve társul ezzel az Altcoinnal: az ára megugrott!

A Samsung arra készül, hogy bekapcsolódjon a Blockchain technológiába. A 2022. január 3-án Las Vegasban megtartott CES konferencia bejelentéseiből látható, hogy a Samsung tervei a Blockchain technológia maximális kihasználására irányulnak. A Samsung azt tervezi, hogy blokklánc-központú technológiát használ az éghajlatváltozás mérséklésére és leküzdésére. Ennek érdekében a technológiai óriás együttműködik egy olyan céggel, amely infrastruktúrát biztosít a népszerű altcoin Cardano számára. Kriptokoin.com A részleteket úgy közöljük…

A Samsung közvetve együttműködik a népszerű altcoin Cardano-val

A Samsung hivatalosan bejelentette, hogy közel kétmillió mangrovefát ültet el a Las Vegas-i CES konferencián 2022. január 3-án. Ezenkívül a Samsung bejelenti, hogy 2022 áprilisában befejezi ezt a klímaváltozási projektet. A Sansung kijelenti, hogy partnerséget kötött a Veritree-vel. A Veritree egy globális blokklánc-megoldás-szolgáltató, amely természetalapú környezetvédelmi projektekre összpontosít. Ezenkívül a Veritree által biztosított Blockchain megoldás lehetővé teszi a Sansung számára, hogy nyomon kövesse, hogy a kétmillió mangrovefa mindegyikét elültették-e. Ezenkívül a Veritree a Cardano Blockchaint használja a hálózat alapjaként.

A fentieken kívül a Samsung kijelenti, hogy a projekt egyetlen célja hozzávetőleg 200 hektárnyi terület beültetése Madagaszkáron. Emellett a Samsung vállalati fenntarthatóságért felelős vezetője, Mark Newton kijelenti, hogy a klímaváltozás elleni küzdelemben elengedhetetlen a technológiákba való befektetés, amelyek alapvetően természetalapú projektek. A Samsung emellett azt állítja, hogy a mangrovefák a legjobbak a légkör CO2-szintjének radikális csökkentésében. Tavaly a Cardano Alapítvány elindította az első Initial Tree Offering-t (ITO) a Veritree-vel. A felhasználók 1 ADA-t adományoztak, hogy 1 fát jelképező fa tokent kapjanak. A legutóbbi bejelentések hatására a Cardano 1,31 dollárról 1,35 dollárra emelkedett.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban történt fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply