A TRNC belföldi autója belép ebbe a metaverse érmeprojektbe!

1
A TRNC belföldi autója belép ebbe a metaverse érmeprojektbe!

prof. Dr. A TRNC-ben İrfan Suat Günsel által kifejlesztett GÜNSEL elektromosautó-márka két technológiai áttörést ötvöz a Decentralandban (MANA) megnyíló bemutatóteremmel, amely az egyik metaverzum érmeprojekt.

A Metaverse érmeprojekteket tesztvezetéseken fogják használni

Miközben még fejlesztés alatt áll, a Web 3.0 és a fizikai világ együttműködése izgatja a befektetőket és a felhasználókat. Az ezen a területen végzett munka sikeres példájaként Prof. Dr. A Suat Günsel által az Észak-ciprusi Török Köztársaságban kifejlesztett GÜNSEL elektromos autó márka első bemutatótermét a Decentralandban vásárolt telken valósítja meg. A cég a sorozatgyártás előtt szeretné bemutatni első modelljét, a B9-et és a második modelljét, a J9-et a Decentralandban megnyíló Showroomban. Emellett virtuális tesztvezetéseket is terveznek a „GÜNSEL Interakciós Központ” létrehozásával.

A GÜNSEL autóipari cég alapítója, Prof. Dr. İrfan Suat Günsel a következőket osztja meg a metaverzumok jövőjével kapcsolatban:

A világ következő 50 évét meghatározó technológiai fejlesztések egyike kétségtelenül a metaverzum. A terület egyik legfontosabb platformján, a Decentralandban található GÜNSEL Showroomdal elfoglaltuk helyünket ebben a folyamatosan bővülő univerzumban. A Metaverse univerzumok lehetőséget adnak arra, hogy az Ön által kifejlesztett terméket és technológiát a világ minden tájáról egy időben hozza össze a felhasználókkal, még akkor is, ha a való életben a világ egyik végén tartózkodik, a határok megszüntetésével. A virtuális valóság univerzumán keresztül a világ minden tájáról összehozzuk márkánkat potenciális felhasználóinkkal.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban bekövetkezett fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply