A világhírű márka kezet fog ezzel az Altcoinnal: megugrott az ár!

1
A világhírű márka kezet fog ezzel az Altcoinnal: megugrott az ár!

A híres ruhamárka, a Gap elindította az NFT kollekcióját Tezosban Brandon Sines művésszel. Holnaptól a Gap korlátozott számú digitális kapucnis pulcsit árul NFT kollekciójának részeként. A fejlemény hatására a népszerű Tezos altcoin projekt ára 5% körül ugrott. A cikk írásakor az érme 4,36 dolláron forgott. Részlet Kriptokoin.com‘ad.

A népszerű altcoin Tezos ára az egekbe szökött

A Gap globális ruhamárka nemrégiben jelentette be első NFT kollekciójának piacra dobását a Tezoson keresztül. A kollekció „játékos digitális élményt” kínál az alkotók számára, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy digitálisan birtokoljanak egy gyűjthető Gap kapucnis pulcsit. A ruházati márka szerdán a honlapján közleményben jelentette be az NFT projektet. Az új kollekciókat a hírek szerint Brandon Sines művészrel közösen tervezték, aki létrehozta a Frank Ape NFT-ket. “A Gap-pel való együttműködéssel a kreatív ciklus teljes kört ért el, mivel lehetővé teszi számomra, hogy kifejezzem Frank Ape gyönyörű üzeneteit, miközben a történelem egyik legklasszikusabb márkájával dolgozom együtt” – mondta Sines.

Új tesztnet engedélyezve a Tezoson (XTZ): Íme a részletek

A Hoodies kollekció négy ritkasági szinten lesz elérhető: Common, Rare, Epic és One-of-a-kind. A közös NFT-k január 13. 09:00 és január 15. 08:59 között lesznek elérhetők. Mindegyiket 2 Tezos tokenért adják el. A Gap a Tezoson keresztül indította el kollekcióját, amely a tét-bizonyítási konszenzus mechanizmusa miatt energiahatékonyabbként hirdeti magát. Az energiával kapcsolatos aggodalmak köztudottan rossz PR a tágabb kriptográfiai térben, ahol az NFT-k és a különféle alközösségek gondokat okoznak. John Strain, a Gap digitális és technológiai részlegének vezetője így nyilatkozott: „Izgatottak vagyunk a lehetőségekkel kapcsolatban, amelyeket egy bolygóbarátabb blokklánc-technológia feltárhat számunkra, és minden új módot, amellyel kapcsolatba léphetünk ügyfeleinkkel.”

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban történt fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply