Az Altcoin projektek, kivéve ezt a 2 érmét, összeomolhatnak!

0
Az Altcoin projektek, kivéve ezt a 2 érmét, összeomolhatnak!

Arthur Hayes, a BitMEX kripto származékos tőzsde korábbi vezérigazgatója figyelmeztette a befektetőket, hogy a Bitcoin (BTC) és a vezető altcoin Ethereum (ETH) kivételével minden kriptoeszköz-eszköz pusztító veszteségeket szenvedhet. A részletekért Kriptokoin.com Olvass tovább.

„A vezető kriptográfiai és vezető altcoinon kívüli kriptográfiai eszközöktől is megválok”

Egy új cikkben Arthur Hayes azt mondja, hogy ha a BTC és az ETH 30 000 dollár alá, illetve 2 000 dollár alá esik az elkövetkező hónapokban, fontolóra veszi az összes többi kriptoeszköz eladását, mivel elképesztő veszteségeket tapasztalhat:

Ha úgy gondolom, hogy a Bitcoin 30 000 dollár alatt, az Ether pedig 2 000 dollár alatt fog forogni három-hat hónapon belül, akkor az összes sh*tcoinomat kidobom. Ennek az az oka, hogy a Bitcoin és az Ether a legjobb minőségű kriptovaluták, és kevesebbet estek, mint bármelyik, még nem bizonyított riválisuk.

A híres vezérigazgató szerint minden Bitcoint vagy a vezető altcoint, Ethereum Blockchaint használó magánprojekt 9,8 m/s-nál nagyobb gravitációt is tapasztal. Arthur Hayes kijelenti, hogy az ilyen altcoin projektek 75%-ról 90%-ra eshetnek egy valódi kriptokrach során. Arthur Hayes azt is mondja, hogy ha a BTC és az ETH a korábbi bikapiaci csúcsok alá korrigál, megkérdőjelezi a két legnagyobb kriptoeszköz értékét:

Ha a Bitcoin 20 000 dolláron vagy az alatt, vagy az Ethereum 1 400 dollár alatti áron kereskedik, akkor gyanakodni fogok, hogy ezek a kriptók képesek lesznek megtartani értéküket az energia tekintetében. Ez a két szint minden idők korábbi csúcsa volt a 2017-es bikapiacon. De ez a fiat pénz ára. Ha az olaj ismét negatívba fordul, akkor kit érdekel, ha a benchmark kriptók kevesebb fiat pénzt keresnek?

Míg a BTC 42 086 dolláron kereskedik a cikk írásakor, ez 20,98%-kal alacsonyabb a 30 napos 50 830 dolláros csúcstól. Ezzel szemben az ETH 3170 dolláron forog, ami 35%-os csökkenést jelent a 30 napos 4179 dolláros csúcshoz képest.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban bekövetkezett fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply