Az aranyárak rekordszinteket is elérhetnek!

0
Az aranyárak rekordszinteket is elérhetnek!

Selçuk Geçer közgazdász megjegyzéseket fűzött az arany árához. Hozzászólásában utalt az amerikai jegybank (Fed) nyilatkozataira is. Kriptokoin.com A részleteket úgy közöljük…

A Selçuk Geçer az aranyárak rekordszintjére számít

A hetet 1817 dollár körül zárta az uncia arany, amelynek 1830 dollárig sikerült emelkednie az amerikai Federal Reserve nyilatkozatai után. Rámutatva arra, hogy az arany unciánkénti ára továbbra is 1800 dollár felett mozog, Selçuk Geçer kijelenti, hogy az arany emelkedésének oka az, hogy az Egyesült Államok kamatmozgásai nem feleltek meg a várakozásoknak.

A 2021-es utolsó ülésen a Fed jelezte, hogy mielőbb kamatot fog emelni. A közgazdász szerint azonban az arany ára tovább fog emelkedni, mivel ez a helyzet nem felel meg a várakozásoknak. Hangsúlyozva, hogy amíg a szakadék tart, az emberek az aranyban keresnek menedéket az infláció ellen, rámutat, hogy ez a helyzet növeli az arany árát. Azt is gondolja, hogy bár a Fed kamatemelési folyamata során voltak rövid visszalépések, 2022-ben általában rekordszinteket lehetett látni.

Szóval, milyen szintek lehetnek a radaron? A közgazdász szerint az arany áttörheti a 2040 dolláros szintet, és megpróbálhatja felülmúlni a 2400 dolláros ellenállási szintet. Mindeközben Geçer felhívja a figyelmet a Fed január 25-26-i nyilatkozataira a dollár árfolyamának emelkedéséről. Úgy gondolja, ha ez a kijelentés a monetáris politika intenzívebb szigorítására utal, akkor a dollár emelkedhet. A közgazdász, aki azt jósolja, hogy a dollár emelkedésétől függően folytatódik az arany emelkedése, úgy véli, hogy a gramm arany egy éven belül elérheti az 1500 lírát.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban történt fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply