Az elemző megadta azokat a szinteket, amelyeket a Bitcoin (BTC) látni fog, tisztelettel!

3
Az elemző megadta azokat a szinteket, amelyeket a Bitcoin (BTC) látni fog, tisztelettel!

A kiemelkedő kriptokereskedő előrejelzéseket fogalmaz meg a Bitcoin legfontosabb rövid távú támogatási és ellenállási szintjeit illetően. Michael van de Poppe kriptovaluta-szakértő megjegyezte, hogy mivel a legnagyobb kriptovaluta 50 000 dollár felett próbál ralizni, a Bitcoint vásárolni kívánó befektetőknek az eszköz jelenlegi ellenállási és támogatási szintjére kell összpontosítaniuk. Részlet Kriptokoin.com‘ad.

A Bitcoin rövid távú szintjei

Egy YouTube-videóban Poppe elemző rámutatott, hogy a Bitcoin bullish lendületének kulcsfontosságú aspektusa és dinamikája a közelmúlt veszteségeinek visszafordítása. Mivel a BTC éppen a 47 000 dolláros szint felett kereskedik, 46 000 dolláros támogatási alappal, Poppe azt javasolta, hogy az eszköz szilárd alapot nyújtson a veszteségek visszakövetéséhez. Poppe azonban úgy véli, hogy a Bitcoin támogatása ellenére még mindig alacsonyabb tranzakciós pályán ragadt. A híres elemző azt mondta:

Még mindig kisebb mártásokat teszünk. És ahhoz, hogy valóban kitörjünk ebből a szerkezetből, az 51 000 dolláros tartományellenállás fölé kell törnünk. Tehát ha ezt a szintet csak magas időkeretben törjük meg és változtatjuk meg, ez a végső megerősítése annak, hogy megfordítottuk a trendet, és azt akarjuk, hogy a futás megtörténjen.

A híres professzor bejelentette, hogy az Altcoinok emelkednek: Íme az óriáslista!

48 és 49 ezret kellene törnie 51 ezer előtt

Kijelentette, hogy mielőtt meghaladná az 51 000 dollárt, a Bitcoinnak meg kell haladnia a 48 000 és 49 000 dolláros ellenállási szintet. Poppe úgy jellemezte a két tranzakciós pontot, mint a Bitcoin lendületének kritikus kiváltó okait, és azzal érvelt, hogy a blokkból való kilépés kulcsfontosságú a Bitcoin következő felfelé irányuló lépéséhez. Másrészt a kereskedő úgy gondolja, hogy a Bitcoin még mindig korrigálhat, és 41,00 és 42 000 dollár közötti támogatási szintet találhat. Úgy véli, további korrekciókra van lehetőség, ha a Bitcoin elveszíti a 46 700 dolláros támogatási szintet. Érdekes módon Poppe azt sugallja, hogy ha a Bitcoin korrigálja ezt a szintet, az előnyös lehet, mivel hatással lesz a likviditásra, miközben teret kínál a kiváló hozamra. Kijelentette, jelenleg nincs ilyen árelmozdulás, de a külső hatásokat figyelembe véve van rá lehetőség.

A Bitcoin nagy volatilitást tapasztalt az elmúlt hónapban, és Poppe megjegyzi, hogy a befektetőknek figyelniük kell olyan tényezőkre, mint például a Fed összehúzódási politikájának hatása. A cikk írásakor a Bitcoin 47 100 dolláron forgott, és amint arról korábban beszámoltunk, a CoinMarketCap kriptoközösség becslése szerint az eszköz értéke körülbelül 52 600 dollár lesz január végére.

Ezenkívül a közösség 90,75%-os sikerességi rátával úgy véli, hogy a Bitcoin ára februárig stagnál. Arra számítanak, hogy az eszköz a következő hónap végére 51 560 dollárra korrigálódik.

A Bitcoin Hashrate új csúcsot ért el!  Mi ez az előkép?

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban történt fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply