Bemutatták a várható kriptovaluta számlát az Egyesült Államokban! Itt vannak a részletek

1
Bemutatták a várható kriptovaluta számlát az Egyesült Államokban!  Itt vannak a részletek

Az amerikai kongresszusi képviselő olyan törvényjavaslatokat javasolt, amelyek korlátozzák a Fed CBDC-kibocsátási lehetőségét. Tom Emmer szerint a Fed arra irányuló kérése, hogy a felhasználók számlát nyissanak a digitális dollár előnyeihez való hozzáférés érdekében, „a kínai digitális tekintélyelvűséghez hasonló alattomos pályára állítaná a vállalatot”. Részletek a kriptovaluta számláról Kriptokoin.com‘ad.

Kriptovaluta számla benyújtva

Tom Emmer, Minnesota képviselője bejelentette, hogy olyan törvényjavaslatot terjeszt elő, amelynek célja, hogy megakadályozza, hogy a Federal Reserve lakossági bankként lépjen fel egy potenciális digitális dollár kibocsátásakor. Emmer szerint a törvényjavaslat megtiltja a Fed-nek, hogy központi banki digitális valutát (CBDC) bocsásson ki közvetlenül az amerikai fogyasztók számára. A minnesotai képviselő szerint a kormányhivatal arra irányuló kérése, hogy a felhasználók számlát nyissanak a digitális dollár előnyeihez való hozzáféréshez, “a kínai digitális tekintélyelvűséghez hasonló alattomos pályára állítja a Fed-et”. Emmer azt mondta:

A Fed-nek nincs és nem is kell felhatalmazása egyéni bankszámlák felajánlására. Ettől függetlenül minden Fed által kikényszerített CBDC-nek nyitottnak, engedély nélkülinek és privátnak kell lennie. Ez azt jelenti, hogy minden digitális dollárnak mindenki számára elérhetőnek kell lennie, mindenki számára átlátható blokkláncon kell lebonyolítania a tranzakciókat, és meg kell védenie a készpénz adatvédelmi elemeit.

Ez a 12 Altcoin befektető vigyázzon

Emmer szerint a digitális dollár célja a pénzügyi magánélet védelme, az ország fiat valutájának dominanciájának fenntartása és az innováció ösztönzése. A törvényjavaslatot csak egy nappal azután terjesztették elő, hogy Jerome Powell kijelentette, hogy a Fed a következő hetekben – több késés után – közzéteszi a CBDC-kről szóló jelentését. A Szenátus Bankbizottsága előtt tartott megerősítő ülésen a Fed elnöke, Pat Toomey szenátor is pozitívan reagált arra a megkérdőjelezésre, hogy a Federal Reserve képes-e önálló bankként működni. Ő és más törvényhozók is megkérdőjelezték az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet azon döntését, hogy nem hagyják jóvá a Bitcoin (BTC) alapot.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban történt fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply