Eladtam az összes BTC-met, és ebből az Altcoin projektből vásároltam!

0
Eladtam az összes BTC-met, és ebből az Altcoin projektből vásároltam!

Oroszország egyik legnagyobb rapsztárja egy altcoin projektet támogat új dalával és a közösségi média promóciójával. A legjobb orosz zenész és dalszerző, Alisher Morgenshtern a TON hivatalos nagykövete lett. A művész azt is kijelenti, hogy eladta az összes BTC-jét, és inkább a TON nevű altcoinból vásárolta. Kriptokoin.com A részleteket összegyűjtöttük Önnek, vizsgáljuk meg együtt a témát…

Alisher Morgenshtern eladta az összes BTC-jét, és megkapta ebből az altcoin projektből!

A legjobb orosz zenész és dalszerző, Alisher Morgenshtern nyilvánosan megosztotta támogatását az altcoin TON mellett, mint a projekt nagykövete. A művész többször emlegette az altcoin projektet különböző közösségi média csatornákon, köztük a Telegramon, az Instagramon, és még az újonnan megjelent „Miért?”-ben is. Dalában a kriptovalutákról beszélt.

Morgenshtern rendkívül népszerű rapművész Oroszországban, aki hivatalosan is az ország történetének egyik legnagyobb médiaszemélyiségévé vált. 2021 júliusában a Spotify azt állította, hogy a Morgenshtern a legtöbbet streamelt zenész Oroszországban a szolgáltatás történetében. Alisher, a nemrég megjelent “Miért?” Művében a Telegram az Open Network Coin-ról beszélt. A művész azt is elmondja a dalában, hogy eladta az összes Bitcoinját, és helyette TON-t vásárolt.

Alisher Morgenshtern: Eladtam az összes Bitcoinomat, és vettem TON-t, igen!

A dal megjelenése előtti napon Alisher felkérte előfizetőit, hogy találgassák meg, mire költötte el a fizetésként kapott 10 millió dollárt. Kevesen jósolták meg, hogy a szupersztár kriptovalutákra költi a pénzét. Másnap Morgenstern megosztott az előfizetőivel egy bejegyzést, amelyben elmagyarázta TON-t, és azt, hogy miért döntött úgy, hogy befektet. A projekt jövőbeli fejlesztésének támogatására az Alisher egy speciális közösséget hirdetett meg azoknak a felhasználóknak, akik csak 1 tonnát fizetnek a belépőért.

A privát Telegram csatorna exkluzív bejegyzéseket tartalmaz a szerzőtől, köztük egy új dalt, amely éjfélkor kerül a nyilvánosság elé. A bejegyzés végén Alisher megosztotta előfizetőivel, hogy személyesen beszélt a TON csapatával, és úgy döntött, hogy a jövőben aktívan támogatja Pavel Durov eredményeit. A művész Oroszországra utalva azt is elmondta, hogy a TON-t jelenleg „hazánk legfényesebb elméi” vezetik. A bejegyzés szerint Alisher a jövőben többet fog közzétenni a projektről.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban történt fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply