Ez a 7 Altcoin projekt átverés: A szőnyeghúzás megtörtént!

0
Ez a 7 Altcoin projekt átverés: A szőnyeghúzás megtörtént!

A Blockchain biztonsági cég, a PeckShield megosztotta, hogy hét IDO-protokollnál észlelt „szőnyeghúzást”. A Twitteren a nap folyamán elhangzott nyilatkozatok szerint a GOTEM, ONEP, HBARP, MPLAY, ELIT, PEE és QDrop altcoin projekteket feltörték, és körülbelül 2,6 millió dollárt vontak ki a Tornado Cash-be. Részletek Kriptokoin.com‘ad.

Az alapok nyomon követhetetlenné válnak a Tornado Cash-ben (TORN)

„Szőnyeghúzás” történik, amikor a fejlesztők pénzt vonnak ki a befektetőktől, és kilépnek a projektből, miután nagy összeget utaltak ki a hamis kripto- vagy DeFi-projektre. Ez a jelenség különösen gyakori a DeFi és DEX platformokon. A PeckShieldAlert Twitter-fiók megosztotta azokat a „rug pull” műveleteket, amelyeket 7 IDO-protokollban észlelt az alábbi tweetben. Ennek megfelelően 2,6 millió dollár értékben ellopott 5744 WBNB Tornado Cash (TORN) került a tranzakciórejtőhöz.

  • Ismeretes az altcoin projektek „rug pull” műveleteinek közösségében. Mert a Chainalysis elemző cég felfedi, hogy a csak a kriptovalutákkal kapcsolatos bűnözési ráta 2021-ben tetőzik, ami 14 milliárd dolláros áldozattá válásról árulkodik. Ez az arány több mint 500%-kal nőtt 2020-hoz képest, és elérte a 3,2 millió dollárt. A „rug pull” műveletek 72%-a olyan altcoin projektekben történik, amelyek DeFi szolgáltatásokat nyújtanak.

A csalók kihasználják az altcoin befektetők tapasztalatlanságát

LáncelemzésA ‘s által 2021 decemberében készített jelentés szerint 10 milliárd dollár értékű kriptopénz található illegális weboldalakon. A cég szerint sok befektető tapasztalatlanságát a decentralizált tőzsdékben (DEX) a csalók lehetőségként értékelik. Ezeket leszámítva december 29-én a Mark Cuban által támogatott altcoin projekt, a Polygon (MATIC) bejelentette, hogy egy kritikus hiba a szerződéseiben 1,6 millió dollárba került. Az etikus hackerek azonban, akik azonosították a sebezhetőséget és tájékoztatták a projektet, 3,46 millió dollárt kaptak.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban bekövetkezett fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply