Ezek a Metaverse Coin projektek sikeresek lesznek!

1
Ezek a Metaverse Coin projektek sikeresek lesznek!

A CoinFlip vezérigazgatója elmondta, hogy a szigorú magatartási kódexeket meghatározó metaverzum érmeprojektek vonzzák a legtöbb felhasználót és sikeresek lesznek. Ben Weiss szerint nem valószínű, hogy a kriptográfia új szabályozása akadályozza a metaverzum növekedését. Weiss elmondta, hogy a való világban érvényes adószabályok és egyéb szabályok a virtuális világokban is érvényesek lesznek. Részlet Kriptokoin.com‘ad.

Hang metaverse érme projektek sikeresek lesznek?

A Metaverse felháborodást okoz mind a Wall Streeten, mind a nagy márkáknál, akik szerint ez a következő nagy dolog, amit az internet elér. Ben Weiss szerint a legjobb és legsikeresebb metaverzum cég valószínűleg a legjobb a biztonságos virtuális környezet magatartási kódexeinek és ellenőrzésének meghatározásában. „Nem akarsz olyan metaverzumot, ahol az emberek rasszista dolgokat mondanak, bűncselekményeket követnek el, vagy lázadóan viselkednek” – mondta Weis. Tehát azok a vállalatok, amelyek a legjobb szabályozással rendelkeznek a metaverzum alapjain, valószínűleg azok a metaverzum szerverek, amelyekhez az emberek csatlakozni akarnak majd” – mondja. A Metaverse még az elfogadás korai szakaszában van, és a fejlesztők dolgoznak a mögötte álló mélytechnológián. Weiss úgy gondolja, hogy a metaverzum még egy évtizednyire van attól, hogy kereskedelmileg életképes legyen.

A világóriások választják ezt a metaverzum érmét: Új partnerség érkezik!

A híres vezérigazgató azt mondja:

Ahhoz, hogy a Metaverse vagy bármely technológia sikeres legyen, csak az emberek néhány százalékára van szükség az induláshoz. Nem is kell, hogy az emberek többsége ezt tudja, hogy sikeres legyen és lendületet vegyen.

Az elemző rámutat erre az Altcoin projektre: A lehetőségek rejtve vannak!

Weiss elvárja, hogy a szabályozás ugyanúgy kezelje a tranzakciókat, mint a valós világban, és azt mondja:

Például, ha belép a metaverzumba, és Bitcoinnal kereskedik, nagyobb adóhatása lesz, mintha a metaverzumon kívül tenné. Ezek a valós szabályozások a lehetséges mértékig a metaadattárra is vonatkoznak. Szóval azt hiszem, nem lenne olyan nehéz ténylegesen elvégezni a szerkesztést.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban történt fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply