Ezek a szintek Bitcoin áron jönnek!

1
Ezek a szintek Bitcoin áron jönnek!

Vessünk egy pillantást 4 népszerű Twitter- és Youtube-elemző jelenlegi ár-előrejelzésére, mivel a Bitcoin január 7-e óta az első óráit 43 000 dollár felett tölti. Alex Kruger és Nicholas Merten úgy gondolja, hogy egy esetleges korrekció általánosságban pozitív hatással lesz a piacra. A Nexo társalapítója, Antoni Trenchev megosztotta 6 számjegyű céljait a BTC-ben.

Az elemzők kritikus szinteket azonosítanak a Bitcoin árfolyamában

Alex Kruger szerint az infláció a Fed első számú aggálya. Mivel a Bitcoin (BTC) több mint 40%-ot esett az ATH-hoz képest, az infláció mérésére szolgáló legfrissebb fogyasztói árindex (CPI) adatok segíthetnek meghatározni a kriptopiaci ciklus következő szakaszát. Kruger a korrekció lehetőségét is mérlegeli friss elemzésében:

Szerdán teszik közzé az amerikai inflációs adatokat. Ha a fogyasztói árindex negatív irányban meglep, az árak várhatóan robbanásszerűen növekednek és egy ideig elmozdulnak. Ha a CPI felfelé mutató meglepetést okoz, „kialszik”, a BTC 30 000 dollárra csökkenhet.

A következő elemző, Nicholas Merten azt mondja, hogy a Bitcoin (BTC) tovább fog esni, de végül támogatást találhat az alacsonyabb árakból, és hatalmas rally indulhat el. Legutóbbi YouTube-videójában az elemző hozzátette, hogy a Bitcoin piac „egyedülálló cikluson” megy keresztül. Ami Merten ár-előrejelzését illeti, az elemző úgy gondolja, hogy a BTC piaci kapitalizációjának 25%-os csökkenése, amely eléri a 600 milliárd dollárt, végső soron pozitív eredményeket fog hozni:

A 25%-os piaci cap veszteség lehetővé teszi, hogy a HL szintet ezen az emelkedő támaszvonal mentén alakítsuk ki a 2017-es ciklus előző ellenállási pontja felett. Később valószínűleg 650-700 milliárd dollár körüli ugrást láthatunk.

A Twitter elemzője, a TechDev viszont azt mondta, hogy a Bitcoin árkorrekciója nem megy mélyebbre. A 334 000 követővel rendelkező elemző hangsúlyozza, hogy a BTC korrekciós időszaka hamarosan véget ér, és a Bitcoin ciklusa következő szakaszának megkezdésére készül. Hasonlóan a második sárga dobozhoz (lent) az elmúlt ciklusokban, egy új impulzuszóna elején járunk.

  • A TechDev hozzáteszi, hogy úgy véli, hogy a Bitcoin készen áll egy újabb jelentős ralira az idei év első felében, de semmi sem határozott.

Antoni Trencsev megosztotta a 6 számjegyű BTC ár előrejelzését

Legutóbb a Nexo társalapítója, Antoni Trenchev csatlakozott a Bloomberg Marketshez, hogy megvitassa a kriptovaluták 2022-es kilátásait. Az elemző szerint az idei év változékony lesz a Bitcoin számára, és azt jósolja, hogy június végére 100 000 dollárra emelkedik.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban történt fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply