Figyelem ez a 16 Altcoin befektető: Íme, az óriási fejlesztések!

0
Figyelem ez a 16 Altcoin befektető: Íme, az óriási fejlesztések!

Ezen a héten számos fontos fejlemény történt, az AscendEX tőzsde Marvelous NFT Token (MNFT) listázásától kezdve a Velas Network és a SpaceChain partnerségig. Íme 16 altcoin és a hét összefoglalója…

Ez a 16 altcoin projekt nagy hírt jelent

A szingapúri székhelyű kriptotőzsde-óriás, a Crypto.com bevezeti az alacsony tőkével rendelkező Ethereum-alapú IDEX-et (IDEX). A közlemény szerint a tőzsde az IDEX-et (IDEX), korábban AuroraDAO-t használja majd a cég alkalmazásán való kereskedéshez.

A Bitnovo, Spanyolország egyik vezető Bitcoin fizetési platformja, együttműködött az Eurocoinnal, Európa vezető elektronikai alkatrészek szállítójával, hogy 2022-ig 100 kriptovaluta ATM-et telepítsen. A Bitcoin mellett az Ethereum (ETH), a Tether (USDT) és a Monero (XMR) elérhető lesz a még nem telepített ATM-eken.

A SEC és a Ripple peres eljárást február végéig meghosszabbították. Sarah Netburn amerikai bíró indítványt nyújtott be a felderítési határidő február 28-ra történő halasztására a SEC és a Ripple közötti ügyben. Nyolc szakértő tanú még nem tett vallomást utazási korlátozások és személyes problémák miatt.

Az Input Output Hong Kong vezérigazgatója kifejtette, hogy elégedett a Cardano hálózat előrehaladásával. Az altcoin számos fontos fejlődési mérföldkövet ért el, és felállította a PoS Blockchains mércéjét. Charles Hoskinson megosztja, hogy a Cardanóval szembeni kihívások ellenére haladnak előre.

A Stablecoin óriás, a Tether (USDT) 150 millió dollár értékű USDT-t fagyasztott be három Ethereum címen. A cég 2017. november 18-a óta feketelistára teszi a pénzmosással és illegális tevékenységekkel kapcsolatos pénztárcákat.

Tether által kiadott bizonyossági jelentés: "USDT teljes mértékben támogatott"

A Tranchess, a kockázatkezelési megoldásokat előnyben részesítő eszközkövető DeFi protokoll bejelentette, hogy BNB-alapot indított BSC-validátorként, és a protokollt teljesen elmozdítja a token kibocsátás bevételétől. Korábban Tranchess egy 1,5 millió dolláros kört végzett a Three Arrows Capital és a Spartan Group vezetésével.

Az AscendEX bejelentette, hogy a Marvelous NFT Tokent (MNFT) az MNFT/USDT kereskedési pár alatt jegyzi az AscendEX-en január 14-én 17:30-tól (UTC). A Marvelous NFT a Bad Days, egy blokkláncos játékfejlesztő cég licenctulajdonosa.

Az OKEx stablecoin-központú tétszolgáltatást indít. A közlemény szerint az UST DeFi befektetési és USDC befektetési szolgáltatások január 14-től aktiválódnak.

Új LAND-értékesítés kezdődik a „Mega City” környékén, az Ethereum-alapú metaverzum Sandbox új negyedében. Az ajánlat aukciói az OpenSea platformon érhetők el.

Az IOTA Alapítvány a választott platform az Európai Blockchain Services Infrastructure (EBSI) kiépítéséhez. Január 13-án, csütörtökön az IOTA bejelentette, hogy az EU Blockchaint kiválasztották a kereskedelmi hasznosítást megelőző beszerzési folyamat 2. fázisába.

A DeFi Alliance egy decentralizált autonóm szervezetet (DAO) hozott létre a kulcsfontosságú kripto-alapítókkal együttműködve. Az altcoin projekt azt mondta, hogy a következő hónapokban kiad egy fehér könyvet, amely további részleteket tartalmaz a szervezeti felépítéséről és irányításáról.

A Velas Network AG együttműködik a SpaceChainnel a jobb biztonság és skálázhatóság, valamint a piac lehetőségeinek kiaknázása érdekében. Velas szerint a partnerség pozitív lépés lesz az új piacok és felhasználási esetek feltárása felé.

A Near Protocol (NEAR) újabb sikeres finanszírozási kört zárt le, ahogy közeledik a DeFi ökoszisztéma kiadásához. A bejelentés új történelmi csúcsokra sodorta a NEAR árfolyamot. Kriptokoin.com Az általunk közölt közlemény részleteit itt találja.

Figyelem ez a 16 Altcoin befektető

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban bekövetkezett fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply