Itt vannak a Bitcoin, az AVAX, a DOGE és a 7 Altcoin forró jóslatai!

0
Itt vannak a Bitcoin, az AVAX, a DOGE és a 7 Altcoin forró jóslatai!

Rakesh Upadhyay elemző jelenlegi előrejelzései Bitcoin, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, LUNA, AVAX, DOT és DOGE vonatkozásában Kriptokoin.com‘ban ben. A vevők megvették a BTC 39 650 dolláros zuhanását, de arra is vannak jelek, hogy a piacot átfogó korrekció még nem ért véget. A cikk írásakor azonban a BTC 43 ezer dollár fölé emelkedett a Fed elnökének a kriptopiacokkal kapcsolatos kijelentései miatt.

Előrejelzések a Bitcoin számára

Beindíthatják a Bitcoin és a fő altcoinok a fenntartható fellendülést? Vizsgáljuk meg a top 10 kriptovaluta diagramjait, hogy megtudjuk.

Bitcoin / USDT. A bitcoin 39 650 dollárra esett január 10-én, amikor a vevők közbeléptek és agresszíven vásároltak, ahogy a gyertyatartó hosszú farkából is látszik. Ha a vásárlók tovább emelkednek, az ár megkísérelheti elmozdulni a 20 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) felé (45 369 dollár). Ha a 39 600 dolláros támasz kiesik, az eladás tovább erősödhet, és a pár megkezdheti a menetelést 30 000 dollár felé. Ezzel szemben, ha a bikák a 20 napos EMA fölé tolják az árat, a pár az 52 088 dolláros merev rezisztencia felé emelkedhet. Az ellenállás feletti törés és zárás a trend lehetséges változását jelezheti.

Az Ethereum Inventor figyelmeztet: Nyissa meg!  Megtámadhatók

ETH/USDT. A bikák az elmúlt napokban védték az ereszkedő csatorna támaszvonalát, de nem sikerült erős visszapattanást elérniük. Ez azt jelzi, hogy a kereslet a magasabb szinteken kiszárad. Az Ether (ETH) január 9-én megkísérelte a helyreállítást, de nem sikerült a 3250 dolláros bontási szint fölé emelkednie. Január 10-én ismét esett az árfolyam, és a medvék a csökkenő csatorna alá próbálják húzni az ETH/USDT párt. Ha ez sikerül, az eladási hullám felerősödhet, és a pár a következő erős támaszra zuhanhat, 2652 dolláron. Ez fontos támasz a bikák védelmében, mert ha eltörik, a pár a pszichológiai támogatásra zuhanhat 2000 dollárnál.

BNB/USDT. A Binance Coin (BNB) január 8-án a csökkenő csatorna támaszvonala alá esett, de az aznapi gyertyatartó hosszú farka alacsonyabb szinteken vásárlást mutatott. A bikák január 9-én visszanyomták az árat a csatornába, de nem tudták fenntartani az árat a 435,30 dolláros kitörési szint felett. Január 10-én ismét csökkent az árfolyam, és a medvék igyekeznek a BNB/USDT párost a csatorna alatt tartani. Ha sikerrel járnak, a pár 392,20 dollárra csökkenhet. Ez fontos támasza a bikák védelmének, mert ha eltörik, a következő állomás 330 dollárnál lehet. Az RSI a túladott zónába esett, ami azt jelzi, hogy a túlértékesítés rövid távon túladható lehet.

Nem a híres milliárdos tartja kezében a Bitcoint, ez a mém tartja az érmét!

SOL/USDT. Solana (SOL) január 8-án megkísérelte a helyreállítást, de a bikáknak nem sikerült 150 dollár fölé tolniuk az árat. Ha a medvék 133 dollár alatt tartják az árat, akkor a SOL/USDT pár 116 dolláros erős támaszra süllyedhet. Mindkét mozgóátlag lefelé dől, az RSI pedig közel van a túladott zónához, ami azt jelzi, hogy a medvék irányítják. Ha a 116 dolláros szint áttörik, a pár a csatorna támaszvonalára eshet.

ADA/USDT. A Cardano (ADA) letört és az 1,18 dolláros támasz alatt zárt január 9-én, ami a csökkenő trend újraindulását jelzi. A következő támogatás a negatív oldalon kritikus. A bikák valószínűleg agresszíven védik ezt a szintet, mivel az elmúlt néhány hónapban nem lépték át. Ha az árfolyam 1 dollár fölé emelkedik, a pár az 50 napos SMA-ig (1,39 dollár) emelkedhet, ahol a medvék várhatóan erős ellenállást fognak kifejteni.

Jó hír Shiba Inutól és a 3 Altcointól

XRP/USDT. A Ripple (XRP) január 8-án a 0,75 dolláros támasz alatt zárt, de január 9-én a szint fölé emelkedett. Ez arra utal, hogy a bikák megpróbálják csapdába ejteni az agresszív medvéket, de a helyreállítási kísérlet rövid ideig tartott. Január 10-én 0,75 dollár alá esett az ár, ami arra utal, hogy a medvék minden kisebb rallyn eladnak. A lefelé lejtő mozgóátlagok és az RSI a túladott zóna közelében azt sugallják, hogy a medvék dominálnak. Az elemző szerint, ha az árfolyam 0,75 dollár alatt marad, az XRP/USDT pár a december 4-i napközbeni mélypontra, 0,60 dollárra süllyedhet.

LUNA/USDT. A Terra LUNA tokenje a csökkenő csatornaminta alá esett december 8-án, de az aznapi gyertyatartó hosszú farka alacsonyabb szinteken való vásárlást sugall. A bikák visszanyomták az árat a csatornába és az 50 napos SMA (70 dollár) fölé. A tehermentesítési rally 75,67 dolláros akadályba ütközött, és az ár januárban az 50 napos SMA alá esett. Ez azt mutatja, hogy a medvék továbbra is eladnak a gyűléseken. A 20 napos EMA (78 dollár) csökken, az RSI pedig közel 43, ami arra utal, hogy a medvék irányítják.

Meglepetés Move a SEC-től Ripple Case-ben! "Az XRP látja ezeket a szinteket"

DOT/USDT. Polkadot (DOT) megpróbált kilábalni a 22,66 dolláros erős támogatásból, de a bikák nem tudták az árat a 20 napos EMA-ra (26,95 dollárra) tolni. Ez azt jelzi, hogy a kereslet a magasabb szinteken kiszárad. A lefelé lejtő mozgóátlagok és a negatív zónában lévő RSI azt sugallják, hogy a medvék vannak fölényben. Ha a medvék elsüllyednek, és 22,66 dollár alatt tartják az árat, a DOT/USDT pár 16,81 dollárnál kezdheti lefelé menetét. Alternatív megoldásként, ha az árfolyam visszapattan a jelenlegi szintről, a bikák megpróbálják visszaszorítani a párt a 20 napos EMA fölé.

Előrejelzések az AVAX számára

AVAX/USDT. Az AVAX január 8-án a szimmetrikus háromszög bullish vonala alá esett, de a medvék ezt az előnyt nem tudták kifejleszteni. A bikák januárban visszatolták az árat a háromszögbe. A fellendülés azonban rövid életű volt, mivel a medvék a háromszög alá húzták az árat. Ez azt jelzi, hogy a hangulat negatív, és a kereskedők minden kisebb rallyn értékesítenek. Erős a támogatás 75,50 dollárnál, de ha összeomlik, az AVAX/USDT pár 57,02 dollárra, majd 50 dollárra csökkenhet. Másrészt, ha az árfolyam visszapattan a jelenlegi szintről vagy 75,50 dolláros támogatásról, és a háromszögön belül folytatódik, az alacsonyabb felhalmozódást sugall. Az elemző szerint a pár később 98 dollárig kúszhat, ahol a medvék erős ellenállást alakíthatnak ki.

Elemző: Ez az 5 AVAX-alapú Altcoin a robbanás szélén áll!

DOGE/USDT. A Dogecoin (DOGE) a kritikus támasz alá esett 0,15 dollárnál, jelezve a csökkenő trend következő szakaszának kezdetét. A bearish mozgóátlagok és az RSI a túlértékelt régióban azt jelzik, hogy a legkisebb ellenállás útja a lefelé mutató. Ha a medvék 0,15 dollár alatt tartják az árfolyamot, akkor a DOGE/USDT pár a december 4-i 0,13 dolláros napközbeni mélypontra süllyedhet. Ezzel a feltételezéssel ellentétben, ha az árfolyam a jelenlegi szint fölé emelkedik, akkor a bikák megpróbálják a párt a mozgóátlagok fölé tolni. Ha megteszik, a 0,19 és 0,15 dollár közötti sávot nyitja meg, és a pár 0,19 dollárra emelkedhet.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban bekövetkezett fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply