Megérkeztek a feltűnő jóslatok a Bitcoin, az AVAX és a 8 Altcoin tekintetében!

1
Megérkeztek a feltűnő jóslatok a Bitcoin, az AVAX és a 8 Altcoin tekintetében!

Rakesh Upadhyay kriptoelemző megjegyzi, hogy a legtöbb nagy altcoin, mint például a Bitcoin és az AVAX, próbál kilábalni az erős támogatottsági szintről, ami azt jelzi, hogy a kereskedők továbbra is a zuhanások során vásárolnak. A Bitcoin erőteljes fellendülést eredményezhet a kriptopiacokon az új évben? Az elemző megvizsgálja a top 10 kriptovaluta diagramjait, hogy megtudja. Bemutatjuk Rakesh Upadhyay kriptovalutákkal kapcsolatos elemzését is, saját szavaival. Kriptokoin.com olvasóink számára állítottuk össze.

Áttekintés a kriptopiacról

A Coinglass adatai azt mutatják, hogy december 30-án 9925 Bitcoin hagyta el a Coinbase Pro-t, a Coinbase professzionális kereskedési részlegét, ami az intézményi kivásárlás lehetséges jele. Ez éles ellentétben áll a Binance és az OKEx erős bejegyzéseivel. Néhány elemző úgy véli, hogy az intézményi vásárlás fellendülhet januárban. Alex Krüger közgazdász és kereskedő január elején Bitcoin-ralira számít a pénzáramlások alapján. Azt is kiemeli, hogy január pozitív eredményeket produkált a Bitcoin számára 2018 és 2021 között, 7% és 36% közötti növekedéssel.

Napi kriptovaluta piaci teljesítmény / Forrás: Coin360

A MicroStrategy továbbra is felhalmozta a Bitcoint, miközben a befektetők a kriptopiacok következő lehetséges irányáról vitatkoztak. Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez benyújtott bejelentés szerint az üzleti intelligencia cég december 9. és december 29. között 1914 Bitcoint vásárolt. A legutóbbi akvizícióval a cég részesedése 124 391 Bitcoinra nőtt.

BTC, ETH, BNB, SOL és ADA elemzés

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin visszapattant a 45 456 dolláros támaszról, és a 200 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) fölé kúszott (47 826 dollár). A bikák azonban valószínűleg komoly kihívással néznek szembe a 20 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) (49 096 USD) mellett. Bitcoin (BTC) ára és részletes piaci adatok innen láthatod.

AVAX

Ha az ár leesik a jelenlegi szintről vagy a 20 napos EMA-ról, az azt jelzi, hogy a medvék minden kisebb rallyn eladnak. Ez 45 456 dollár alá növeli a szünet valószínűségét. Ha ez megtörténik, a BTC az erős támogatási zónába kerülhet 42 000 és 40 000 dollár között. A relatív erősségi index (RSI) egy lehetséges pozitív divergenciát képez, ami arra utal, hogy az eladási nyomás enyhülhet. Ha a bikák a 20 napos EMA fölé tolják az árat, a BTC 51 936,33 dollárra emelkedhet. Az ellenállás feletti törés és zárás felfelé ívelő mozgást indíthat el az 50%-os Fibonacci visszakövetési szint felé az 55 000 dolláros mélypontról, majd a 61,8%-os visszakövetési szint felé az 58 686 dolláros mélypontról.

Ethereum (ETH)

Az Ethereum az erős támogatási zónáról 3643,73 dollárról 3503,68 dollárra pattant fel. A bikák most megpróbálják a 20 napos EMA (3952 dollár) felé tolni az árat, ami egy fontos szint, amire figyelni kell.

AVAX

Ha az ár leesik a 20 napos EMA-tól, az azt jelzi, hogy a hangulat továbbra is negatív, és a kereskedők nagygyűléseken árulnak. A medvék ezután újabb kísérletet tesznek arra, hogy az árat a támogatási zóna alá szorítsák. A 200 napos SMA (3365 dollár) alatti szünet és zárás egy mélyebb, 2800 dolláros korrekció kezdetét jelezheti. Ez a negatív vélemény elutasításra kerül, ha az ár megtörik és 4200 dollár felett marad. Az ETH később 4488 dollárra, később pedig 4868 dollárra emelkedhet.

Binance Coin (BNB)

A Binance Coin 500 dolláros erős támogatást próbál visszaverni. A fellendülés valószínűleg a 20 napos EMA-n történő eladással néz szembe (540 dollár). Ha az ár leesik erről a szintről, az azt jelzi, hogy a hangulat negatív marad, és a kereskedők eladnak a rallykon.

BNB

A negatív zónában lefelé mutató 20 napos EMA és RSI azt sugallja, hogy a medvék dominálnak. Egy szünet és 500 dollár alatti zárás felerősítheti az eladást, a BNB pedig a 200 napos SMA-ra (445 dollárra) eshet. Ezzel a feltételezéssel ellentétben, ha az árfolyam a 20 napos EMA fölé emelkedik, a bikák megpróbálják 575 dollár fölé tolni a BNB-t. Ha sikerrel járnak, a BNB 617 dollárra, majd a rezsizónába 669,30 dollárról 691,80 dollárra emelkedhet.

Solana (SOL)

Solana 167,88 dollárt próbál lepattanni. Az enyhülést valószínűleg erős eladások várják a 20 napos EMA-n (182 dollár). Az RSI negatív tartományban van, és a 20 napos EMA fokozatosan esik, jelezve, hogy a medvék kihasználják az előnyöket.

SOL

Ha az ár csökken, és a 167,88 dolláros támogatás alá süllyed, a SOL 148,04 dollárra vonulhat vissza. A bikák megpróbálhatják megvédeni ezt a szintet, de ha a támasz megtörik, a SOL elindulhat lefelé a 200 napos SMA felé (128 dollár). Ez a negatív vélemény érvénytelenné válik, ha a bikák a 20 napos EMA és a 204,75 dolláros rezisztencia fölé emelkednek. A BAL ezután felemelkedhet a leeső ékmintázat ellenállásvonaláig. Egy törés és e szint feletti zárás megszabadíthatja az utat a 259,90 dolláros ATH újratesztelés előtt.

Cardano (ADA)

A Cardano elromlott és a 20 napos EMA (1,38 USD) alatt zárt december 29-én, de a vásárlók még nem adták fel. A 20 napos EMA fölé próbálják tolni az árat.

VAN

Ha sikerrel járnak, az ADA a leszálló csatorna ellenállásvonaláig emelkedhet. A medvék valószínűleg agresszíven védik ezt a szintet. Ha az árfolyam az ellenállási vonal alá süllyed, a pár még néhány nappal meghosszabbíthatja a csatornán belüli tartózkodását. A csatorna feletti megszakítás és zárás az első jele a trend esetleges változásának. Ezzel szemben az ADA 1,18 dollárra csökkenhet, ha az ár a jelenlegi szintről csökken. Ez egy fontos szint, amire figyelni kell, mert ha eltörik, az ADA 1 dollárra csökkenhet.

XRP, LUNA, AVAX, DOT és DOGE elemzés

Ripple (XRP)

A Ripple 1 és 0,75 dollár közötti tartományban mozog. Az ár 0,80 dollárról pattant fel december 30-án, és a bikák most megpróbálják a 20 napos EMA (0,88 dollár) fölé tolni az árat.

AVAX

Föld (HOLD)

A LUNA visszapattant a 20 napos EMA-ról (81 dollár) december 30-án, ami azt jelzi, hogy a hangulat pozitív, és a kereskedők a zuhanáson vásárolnak.

LUNA

Lavina (AVAX)

Az AVAX december 30-án visszapattant a kisebb támogatásról 98 dolláron, és a bikák most a 20 napos EMA (107 dollár) fölé próbálják tolni az árat.

AVAX

Siker esetén az AVAX a csökkenő trendvonalhoz érhet, ahol a medvék merev ellenállással nézhetnek szembe. Egy törés és zárás e szint felett lesz az első jele annak, hogy a korrekciónak vége lehet. Az AVAX ekkor 128 dollárra emelkedhet. Ha a bikák ezen ellenállás fölé tolják az árat, az befejezi a fej és vállak megfordítását. Az AVAX először újra tesztelheti a 147 dolláros ATH-t, majd megpróbálhatja elérni a 177,50 dolláros mintacélt. Ezzel szemben, ha az ár letör a 20 napos EMA-ról és 98 dollár alá süllyed, az AVAX visszacsúszhat 75,50 dollárra.

Polkadot (DOT)

A Polkadot december 28-án áttörte a 20 napos EMA (28 dollár) alá, és a medvék sikeresen kivédték a bikák azon próbálkozásait, hogy az árat a mozgóátlagok fölé szorítsák.

AVAX

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin december 28-án a 20 napos EMA (0,17 dollár) alá esett, de a medvék nem tudtak kihívni a 0,15 dolláros fő támaszt. Ez azt jelzi, hogy az eladások alacsonyabb szinten kiszáradnak.

AVAX

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban bekövetkezett fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply