Megérkeztek a kritikus Bitcoin és Altcoin előrejelzések 2022-re!

1
Megérkeztek a kritikus Bitcoin és Altcoin előrejelzések 2022-re!

2022 első három hónapja döntő jelentőségű lehet a kriptovaluták árfolyamának alakulása szempontjából. Mindannyian azt akarjuk, hogy rendelkezzünk szupererővel, hogy megjósoljuk a jövőt, vagy legalább egy kristálygömböt akarunk, amelyből láthatjuk, mi fog történni. A technikai és fundamentális elemzés néhány életképes stratégiát kínál az ilyen előrejelzések megvalósítására. A Bitcoin, mint minden más eszköz, gyakran ki van téve a piaci erőknek, ezért sok szakértő foglalkozik mozgásának elemzésével és a következő napok, hetek vagy hónapok alakulásának előrejelzésével. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy 2022 mit hozhat számunkra, vegye figyelembe a népszerű kriptoelemzők véleményét. Kriptokoin.com olvasóink számára állítottuk össze.

„Kripto tél” vagy Bitcoin bikaciklus 2022-ben?

Tenkan kriptoelemző kijelenti, hogy nem hiszi, hogy ez egy medvepiac. “Az ár 2021 márciusa óta változatlan, közel egy éve 63 000 és 30 000 dollár között mozog” – mondta az elemző, megjegyezve, hogy ma már a 30 000 dollár nagy támogatás, amelyet többször is megerősítettek, és reméli, hogy ez a terület nem. szünet. Az elemző szerint ezen túlmenően is lehetnek korrekciók: „Minden nagy emelkedő trendhez korrekcióra van szükség, legyen az oldalirányú vagy meredek áresés. Ezt láttuk, amikor először elértük a 20 000 dollárt, majd elértük a 3 200 dollárt, hogy új támogatást kapjunk.”

David Battaglia elemző a maga részéről a világgazdasághoz kötődő külső tényezők hatására a vezető kripto árfolyamának emelkedését jósolja. Az elemző a világ makrogazdasági helyzetére támaszkodik, ahol az adósság rekordszintje, valamint a Fed (az Egyesült Államok Federal Reserve) és más központi bankok képtelenek jelentős kamatemelésre. Így szerinte „a bikapiac folytatódni fog a fiat vásárlóerejének csökkenése miatt az esetleges korrekciók ellenére”.

A Twitteren ImmortalCrypto néven ismert anonim elemző 2022-ben a 2021-eshez hasonló konszolidáció évét látja. Az elemző kijelenti, hogy nem látja valószínűtlennek a „kriptotélt” és a Bitcoin 30 000 dollár alá zuhanását, az elemző szerint még 2022 végén egy új ATH-ra is van lehetőség.

Mely hónapok lesznek kulcsfontosságúak a Bitcoin számára 2022-ben?

David Battaglia arra kéri a kriptobefektetőket, hogy figyeljenek oda, mi történt az év első két hónapjában. „Január és február nagyon fontos hónapok. Ha ez idő alatt nem javul a piac, akkor általában jól leszünk” – mondja.

Mindeközben Tenkan úgy véli, hogy 2022 márciusa „egy kis útmutató” lehet. Ez a korábbi évek adott hónapjában bekövetkezett „ciklusváltozásokon” alapul. „4000 dollárt tört el, hogy 2019-ben egyenesbe menjen” – mondta az elemző a ciklusról. 14 000 dollár; 2020 márciusában ismét csökken 3800 dollárra a „Covid-effektus” miatt; és 2021-ben készített először tetőt 60 000 dollárért.”

Elemző: A Bitcoin árfolyama látni fogja ezeket a szinteket!

Az ImmortalCrypto csaknem ugyanabban a hitben, mint kollégái, úgy véli, hogy a kulcs tavasszal lesz, márciustól Spanyolországban. Jelenleg azt mondja, „a piacnak nagyon jó hónapjai lehetnek, és visszatérhet a 60 000 vagy 70 000 dolláros régióba”.

Milyen lehetőségek vezethetik a BTC árát 2022-ben?

Ezzel a kérdéssel kapcsolatban David Battaglia úgy gondolja, hogy „több ország lép be a Bitcoin-karavánba állami szinten, különösen a harmadik világ energiatermelői”. Egy ilyen eset lehet Paraguay. Amint arról a CriptoNoticias beszámolt, ezt az országot egyre jobban kedvelik az olcsó áramot kihasználni vágyó bányászok.

Az InmortalCrypto nem ajánl „semmit különösebben”, ami befolyásolhatja a vezető kripto árát. „Hónapokkal ezelőtt nagyon erős volt a lelkesedésünk, és a hangulat kissé megváltozott, mivel az ár nem volt hajlandó 70 000 dollár fölé mozdulni. Bármilyen hír is jön most ki, időbe telik, amíg a piaci hangulat megváltozik, ciklikusak” – magyarázza.

Bitcoin

„2021 nagyszerű év volt” a Tenkan számára, és megtartották az olyan eszközöket, mint a DeFi, az NFT, és az olyan játékok, mint az Axie Infinity, amelyek „nagy rálátást adtak az ökoszisztémára”. „Úgy gondolom, hogy ennek és más blokklánc-alapú projekteknek a folyamatos növekedése növeli az áramlást, növeli az ökoszisztémát, és növeli a jól megalapozott projektek árait” – teszi hozzá az elemző.

Milyen kockázatok okozhatják a Bitcoin árfolyamának esését?

Az elemzők több különböző szemszögből értékelik a nagyítót. David Battaglia számára a túlzott tőkeáttétel vagy a likviditási válság „rövid távú” kockázatnak tűnik. Az ImmortalCrypto szerint az egyetlen dolog, ami kiválthatja a csökkenést, az a 30 000 dolláros Bitcoin szint elvesztése. Ez a forgatókönyv, amelyet az elemző a 2018-as 6000 dollár alá eséshez hasonlított, „teljes kapitulációt” idézhet elő, amikor a Bitcoin árfolyama több mint 50%-kal, az altcoinok pedig közel 90%-kal esnek vissza, ha ez megtörténik.

Tenkan azonban elsősorban a Covid-19 világjárvány miatti globális egészségügyi válságban történtekről beszél, és kijelenti, hogy az új típusú Covid és az emberekben félelmet keltő országok bezárása az árakat is lejjebb viheti. A jövőt illetően azonban továbbra is bizakodó. Az elemző a következő értékelést végzi:

Noha ez egy lehetséges eshetőség, a Bitcoin trend kezdete óta bullish volt, és úgy tűnik, nincs vagy semmi jele annak, hogy véget érne. Fontos megérteni, hogy a kriptovaluták 90%-os korrekcióval rendelkeznek, és ez nem okoz változást a bullish trendben.

A BTC vagy az altcoinok dominálnak majd?

Tenkan elemző arra számít, hogy a bitcoin dominanciája, amely „ma 40%-os rekord alacsony”, idén növekedni fog. „Ezt a rallyt egy új Bitcoin bika rally fűtheti. “Fontos figyelni rá, hogy ne veszítsük szem elől az ökoszisztéma egészének fókuszát” – mondja.

Bitcoin

David Battaglia hasonlóan gondolkodik. „Ez egy nehéz kérdés, de úgy gondolom, hogy a Bitcoin és az altcoinok olyan ciklusokban mozognak, amelyekben ez megváltozik. Szerintem hosszú távon a Bitcoin nyeri a háborút.” Az ImmortalCrypto is így gondolja, és kijelenti, hogy a Bitcoin uralja a színteret, de az altcoinoknak időszakos mini alt szezonjaik vannak, amelyek 1 vagy 2 hónapig tartanak.

Az Ethereum változásai és hatásuk az árára

Az ImmortalCrypto azt mondta: „Az Ethereum számos zseniális projekt otthona, beleértve az NFT-ket is. “Úgy gondolom, hogy 2022-ben tovább fog növekedni, de bár ez nagyban függ attól, hogy mit csinál a Bitcoin, a kettő közötti összefüggés mindig is erős volt.”

Tenkan viszont megerősíti, hogy a hír “már az árakban” van, azzal a módszerével, hogy “több mint 10 éve elemzi a piacokat”. Más szóval, az Ethereum új 2.0-s hálózatra való átállásáról szóló hírek nem érintik a bikaciklus érmét, amely az elemző szerint még „hosszabb távú ereje” is van, mint a Bitcoinnak. Az Ethereummal kapcsolatban az elemző azt mondta, hogy az ETH alapjai nem azonosak a Bitcoinéval: „A piac általában ugyanabban az irányban mozog, akár felfelé, akár lefelé. Ezért, ha a Bitcoinban új bullish rally következik be, általában az összes kriptovaluta feljebb kerül (több-kevesebb volatilitás mellett).

David Battaglia kijelenti, hogy az Ethereum ára „továbbra is emelkedni fog, ha a Bitcoin felmegy”, kommentálja a frissítéseket, „számomra úgy tűnik, hogy a nagyobb centralizáció felé haladnak”.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban történt fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply