Se arany, se Bitcoin! Szakértő: Ez 2022-ig rekordokat dönthet

0
Se arany, se Bitcoin!  Szakértő: Ez 2022-ig rekordokat dönthet

David Morgan, a TheMorganReport munkatársa szerint arra számítanak, hogy az ezüst, “a legalacsonyabb nemesfém a bolygón” felülmúlja az arany árát, és 2022-re végül meghaladja a 30 dollárt. David Morgan piaci megjegyzései és előrejelzései Kriptokoin.com Felkészültünk olvasóink számára.

„Nem arany, az ezüstben több lehetőség van”

“Úgy gondolom, hogy az ezüst iránti egyéni kereslet növekedni fog, mert a tőzsde elkezd eladni” – mondta David Morgan, és így folytatja értékelését:

10 év átmegy az aranykereszten, kezdünk nagyobb bizonytalanságot látni a piacon, majd ha a kriptovaluta piac emelkedni kezd, akkor csökken. Sokkal nagyobb érdeklődést fogunk látni a nemesfémek iránt. Szóval úgy gondolom, hogy ez a három dolog szinergikusan hat a fémekre.

David Morgan hozzáteszi, hogy az ipari kereslet továbbra is olyan szeleket biztosít, amelyek 2022-ig is elfújják a vitorlákat:

villamosítás. Tehát minden elektromos vagy elektronikus dolog lesz a fő hajtóerő. A napelemek valószínűleg nagy szerepet fognak játszani. Ahogy a fosszilis tüzelőanyagok elérik az „energiahiányt”, a megújuló energiaforrások, például a napenergia nagyobb szerepet fognak játszani az energiatermelésben.

Arany

David Morgan kijelenti, hogy az Egyesült Államok ipari oldalát leszámítva nincs elég ezüst ahhoz, hogy napenergiával belépjen az Egyesült Államok lakáspiacára.

Más szóval, az Egyesült Államokban minden olyan üzleti tevékenységhez, amely villamos energiát igényel, körülbelül két évre lesz szükség a bolygón bányászott összes ezüst előállítására. Körülbelül egy évbe telik az ezüst, hogy minden otthonba bevezessék a napenergiát.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban történt fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply