Vitalik Buterin 4 érmét azonosít: melyik az Ethereum riválisa?

0
Vitalik Buterin 4 érmét azonosít: melyik az Ethereum riválisa?

Vitalik Buterin orosz-kanadai számítógép-programozó Twitter-szavazást végzett, hogy meghatározza, melyik kriptovalutát is látja az Ethereum közösség a jövőben. Sok érmét hasonlítottak össze a kérdésekkel, és elemezték, hogy a közösség mely Ethereum-versenytársakat találta erősnek. A JPMorgan elemzője szerint, ha az Ethereum nem talál megoldást a méretezési problémáira, az piaci értékének szétszóródását eredményezi. A résztvevők két altcoin projekthez fordulnak, hogy megoldják ezeket a problémákat.

Itt van a legnagyobb Ethereum versenytárs

A Cardano (ADA) több mint 401 000 felmérés élén végzett. A második helyet az elején az élen megjelenő Bitcoin szerezte meg a szavazatok 29,4%-ával. A harmadik helyen a legújabb trendközpont, az Ethereum egyik legerősebb versenytársa, Solana áll 14%-kal. Az egyik választási lehetőség, a dollár mindössze a szavazatok 7%-át kapta a résztvevőktől. Így kiderült, hogy a szavazók többsége azt jósolja, hogy 2035-ben kriptovalutákat fognak használni. Kiderült, hogy az egyik legerősebb ETG-versenytárs Cardano.

Egy külön szavazáson, amelyre több mint 147 000 szavazat érkezett, a Binance Coin (BNB) a szavazatok 39%-át szerezte meg, Tron (TRON) a második, majd Neo.

A JPMorgan elemzője szerint az ETH lassítani fogja a tempót

Az Ethereum 2021-es teljesítménye mellett néhány elemző, köztük a JPMorgan Nikolaos Panigirtzoglou is megosztotta, hogy a projekt 2022-ben elveszítheti piaci dominanciáját, mivel nem tudja kezelni a méretezési problémákat. Kriptokoin.com Az általunk összeállított elemzések részleteit itt találja.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal értesüljön az utolsó pillanatban történt fejleményekről. Twitterad, Facebookés InstagramKövesse és Távirat és Youtube csatlakozz a csatornánkhoz!

Jogi nyilatkozat: A Kriptokoin.com-on található cikkek és cikkek nem minősülnek befektetési tanácsnak. A Cryptokoin.com nem javasolja kriptovaluták vagy digitális eszközök vásárlását vagy eladását, és a Kriptokoin.com nem befektetési tanácsadó. Emiatt a Kriptokoin.com és az oldalon található cikkek szerzői nem tehetők felelőssé az Ön befektetési döntéseiért. Az olvasóknak saját kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen lépést tennének a cikkben szereplő vállalattal, eszközzel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Figyelem: A Kriptokoin.com hírtartalmának idézése és hivatkozás megadása a Kriptokoin.com engedélyéhez kötött. Az oldalon található tartalom nem másolható, reprodukálható vagy publikálható semmilyen platformon engedély nélkül. Jogi lépéseket kell tenni azokkal szemben, akik a Kriptokoin.com kódját, dizájnját, szövegét, grafikáját és minden egyéb tartalmát a szellemi tulajdonjogot és a vonatkozó jogszabályokat megsértve használják.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply